Sunday, May 24, 2015

Fashionable Blue Lans Watches Lazada

Hi Creamers, kali ini postinganku bilingual hehe.
Sering bingung gak sih milih kado untuk teman, pacar, atau saudara?
Kalau aku sering banget, kebetulan dua teman dekatku ultah dan aku belum ada nyiapin kado buat mereka. Sempat bingung, kado apa yaa yang bisa untuk cewek dan cowok (dan tentunya gak terlalu menguras kantong, hiks, maklum akhir bulan).
Nah, salah satu dari banyak pilihan kado untuk cewek atau cowok adalah jam tangan! Yep, jam tangankan bisa dipake cowok atau cewek apalagi kalau modelnya unisex.
Aku termasuk orang yang gak awetan loh kalo pake jam tangan, sering kececer, kebentur, dan mati sendiri >_< aku tertarik banget buat beli jam tangan baru yang agak girly tapi tetap sporty gitu.
Kalo gak sempat ke mall atau toko jam karena sibuk (apalagi kesibukankku di kuliah dan teater) ada banyak kok cara beli jam tangan online, tapi sebagai konsumen yang baik, kita mesti pinter pilih-pilih situs belanja online.

Ada, lazada.co.id yang menawarkan pengalaman belanja online cepat, aman, dan nyaman. Pilihanku jatuh pada jam tangan Blue Lans! Blue Lans menghadirkan jam tangan murah tapi dengan kualitas dan model yang gak kalah dengan jam-jam mahal lainnya. Model-model yang cocok digunakan untuk setiap aktivitas yang dilakukan baik itu aktivitas formal ataupun santai. Pilihan-pilihan warna menarik juga dihadirkan Blue Lans.

Pilihan jam tangan Blue Lans di lazada ada banyak banget, ada ratusan! Gosh! I'm in love with them! Pengen punya jam tangan baru atau ngebeliin buat kado? "Jam tangan murah, beli di Lazada".
Nah ini beberapa jam tangan Blue Lans favoritku.

Hi Creamers, this time I write in bilingual.
I often confused to choose a gift for my friend or my brother/sister, how about you? I bet choosing a gift is a hard thing to do. Some of my friends having their birthday this month and I haven't choose the gift, well what is the best gift for both boy and girl (and at the same time is not expensive)?

From so many choices, watches! Yes, this time, watch has so many unisex model for both boy and girl.
And because of my busy college and theater activity, I don't have much time to spent times in the mall choosing watches from one store to another store. I do love online shopping, and as a good consumer, we need to choose the right online shop, right?
Here comes lazada.co.id, a shopping marketplace & deals for many kind of things like electronics, lifestyle, fashion & accessories, baby, home, watches. My choice is Blue Lans watches! They have so many models, stylish, up to date, and cool!

There are so many Blue Lans watches in Lazada, hundreds! and gosh I'm in love with most of them! And here some of my favorites!
BlueLans Brown Faux Leather Band Roman Numerals Quartz Wrist Watch
Jam tangan BlueLans Brown Faux Leather Band Roman Numerals Quartz Wrist Watch ini menurutku manly banget, warna cokelatnya pas buat cowok hehe

BlueLans Brown Faux Leather Band Roman Numerals Quartz Wrist
  • Type: Wrist Watch
  • Gender: Men's
  • Band Material: Faux Leather
Harganya? RP 114.000, tapi dengan diskon 60% dari lazada Cuma RP 45.600!
BlueLans Gold Tone Countryside Rose Allover Wrist Watch White
Dan untuk yang cewek, menurutku jam tangan BlueLans Gold Tone Countryside Rose Allover Wrist Watch White satu ini unik banget, cute, girly dan so fashionable!

BlueLans Gold Tone Countryside Rose Allover Wrist Watch White
  • Gender: Women's
  • Style: Fashion, Casual
  • Band Material: Cloth
  • Case Material: Alloy
  • Display: Analog
  • Case Shape: Round
  • Movement: Battery
Harganya juga Cuma RP 128.000, dan dengan diskon 60% di lazada jadi RP 51.200.


Other choices:
BlueLans Geneva Black Ceramic Band Floral Print Style Wrist Watch
BlueLans Multicolor Cotton Strap Watch
BlueLans Red Leather Strap Watch 9311
BlueLans Denim Strap Watch Uk Flag Black
BlueLans Multicolor Retro Cotton Strap Watch
So happy shopping Creamers!

instagram ♥ | twitter ♥ | youtube ♥ | ask.fm ♥| lookbook.nu ♥ | tumblr ♥ | daily blog ♥ |  Bloglovin  ♥

7 sweet words:

  1. That brownie is so cooooooooll <3

    aulhowler.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. I choose that bluelans Multicolor Cotton Strap Watch kak! Superr cuteeyyyy <3

    ReplyDelete
  3. Boleh ni nanti beli di Lazada jam tangan buat ulangtahun mantan pacar :3

    ReplyDelete
  4. kerenn dan murah euy ! mantapp ..

    ReplyDelete
  5. Trusted yak bluelans lazada?? Mw beli tp murah bgtttt, jd agak takut haha

    ReplyDelete
  6. murah tapi murahan gak nih, takut beli seminggu langsung mati

    ReplyDelete
  7. Kualitas barang bluelans bagus ga sih? koq import tapi murah banget...

    ReplyDelete

drop your comments here. it would be perfect with your comments ~
I may not reply it all :( but I'll try reply it asap.. ♥ twitter | instagram | bloglovin♥

About Me

My photo
Living as the only one daughter in her family for 22 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers

Follow by Email