Saturday, February 14, 2015

Spring Outfit Trend : Dreamy Pink Pastel (Street Style Tips)

Hi Creamers
Here I am with another fashion tips (ayuyu projects) for Spring season. Let's move on from bold colors in Winter and get the Spring shades. (when actually here in Indonesia still in rainy season).
Well I'm mad for a warm sweater these days, and already crazy of earth and pastel outfits.

Actually these photos taken last weekend in a village called Bincau, in Martapura, South Kalimantan. In this village there are dozens of restaurant above the pond, we can feel the warm and fresh air here because it's a village. I went with my art group, Sanggar Bahana Antasari, more than 30 members came and can you imagine how noisy we are? >_< and the boys even throw some boys to the pond, when it happen, all attention was on us, haha.We really enjoyed this quality time.
This time I match a dreamy pink pastel outfit and camel color which remind me of the fresh kinda windy Spring and lucky me, the place also help me to get the pastel theme and a forest green prevalent. Super love it!
 
I hope this tips will help everyone to get inspiration for Spring outfit :
Pick the pastels
I choose only one pastel color this time, that's dreamy pink, I think for Spring, match one or two pastels color is enough.

Blocking color
What's the perfect color to mix with pastel color? I'd prefer earth color! I go with an oversized beige knitted sweater from Mango with dreamy pink jeans from Gaudi, together with an unbranded white tank top.

♥ Shoes and accessories
Since it's Spring, the less accessories is better, and I only wear my satchel bag and a pair of wedges shoes and both in brown camel color.

I posted another pastel tips too last year, here's the link Pastel Candy
 
Hai Creamers ♥ postingan kali ini bakal dua bahasa karena aku mau ngeshare beberapa tips untuk Spring Outfit (ayuyu projects). Yuk move on dari warna-warna bold di musim sebelumnya ke warna-warnanya Spring. Yah meskipun di Indonesia masih musim hujan.
Oh iya aku lagi tergila-gila banget sama sweater sama warna-warna "earth" dan "pastel", hehe.

Sebenarnya, foto-foto ini diambil minggu lalu, akhir pekan kemaren aku ke sebuah desa namanya Bincau, di Martapura, Kalsel. Di desa ini banyak banget tempat makan di atas kolam ikan gitu, udaranya sejuk banget. Aku pergi bareng anak-anak Sanggar Bahana Antasari, ada lebih dari 30 anggota yang datang, dari semua pengunjung kami aja yang paling ribut dan menarik perhatian >_< apalagi anak-anak cowoknya pada iseng nyeburin beberapa cowok ke dalam kolam, hectic banget! Bener-bener menikmati banget liburan kemaren itu, karena setelahnya kami bakal dihadapin sama musyawarah anggota sama persiapan beberapa pementasan XD Kebetulan beberapa hari sebelum berangkat, junior sama seniorku yang punya kamera udah ngajakin hunting di sana, awalnya aku udah gak mau ikut karena harus bangun pagi-pagi (Z_Z).

Kali ini aku nge-match dreamy pink pastel dengan warna camel yang ngingatin aku sama musim semi yang segar dan sedikit berangin hehe, lucky me, restoran tempat kami makan agak-agak berwarna pastel lavender dan ada kesan hutan hijaunya hehe. Super love it!

Semoga tips kali ini membantu creamers untuk nentuin pakaian apa yang cocok buat musim semi :
Pick the pastels
Aku cuma ngambil satu warna pastel kali ini, yaitu dreamy pink, aku rasa untuk musim semi, satu atau dua warna pastel yang dikombinasiin udah cukup.

Blocking color
Apa yang paling cocok untuk warna pastel? Sebenarnya aku lebih prefer earth color daripada warna-warna menyala. Aku nge-match Mango oversized sweaterku yang berwarna beige dengan celana jeans dari Gaudi yang berwarna dreamy pink, ditambah tank top yang ada kancingnya supaya nyesuain sama sweaterku hehe.

♥ Shoes and accessories
Karena ini temanya musim semi, sedikit aksesoris lebih kelihatan menarik menurutku, aku cuma pake satchel bag dan sepatu yang ada motif polka-nya, keduanya berwarna cokelat camel.

Aku pernah ngepost tentang pastel outfit juga tahun lalu, ini linknya  Pastel Candy.
Jumping time!

 Scarf  : Noen by Nunrizky | Sweater: Mango | Jeans : Gaudi  | Shoes : Flameon Footmate | Bag : classroom

Dreamy Pink Pastel (Street Style Tips) by Adeayu Hadijah
instagram ♥ | twitter ♥ | youtube | ask.fm | lookbook.nu ♥ | tumblr ♥ | daily blog ♥ |  Bloglovin 

7 sweet words:

  1. hehehehheeh keren padu padan warnanya!

    ReplyDelete
  2. Pretty lady
    always playful and cheerfullll in hijab look

    yang lagi lompat agak lucu yu soalnya ada yang ngeliatin wkwkwk :)

    ReplyDelete
  3. great blog, very inspiring
    lets follow each other! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    ReplyDelete
  4. Warna outfitnya kalem banget aku suka hehe, salam kenal :)

    ReplyDelete

drop your comments here. it would be perfect with your comments ~
I may not reply it all :( but I'll try reply it asap.. ♥ twitter | instagram | bloglovin♥

About Me

My photo
Living as the only one daughter in her family for 22 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers

Follow by Email