Thursday, August 15, 2013

Eid Mubarak Part 1

Salam! Happy (late) Eid Mubarrok!
So sorry for this late post, I'm enjoying my feast day, my days and didn't have much time for blog it. hihihi. My days filled with happiness and blessings! Alhamdulillah unique & special than last year ^^ Many things happened this year.
 Selamat Hari Raya Idul Fitri! Mohon maaf lahir dan batin untuk semua kesalahan yang pernah aku lakukan. Alhamdulillah, hari lebaran pertama  dan seterusnya bener-bener sangat menyenangkan dan seru!

So, on the first day, I didn't wear new top, it's my mom's, I wore it on the clock post. The sandals and bag is my mom too. The skirt is so unique, it's blink-blink.
Kalau ada yang mengikuti instagramku, di instagram, aku udah bilang kalau aku gak perlu baju baru untuk hari raya, baju yang aku pake ini punya mamah waktu muda, makanya cukup. Wedges dan tasnya juga punya mamah.
detail
On my last post, Kak Rini asked me for my turban tutorial, unfortunately I didn't have time to make it, soon, kak, I promise ^^ On this turban style, I didn't need even one pin, so simple and fast :D
di post sebelumnya kak Rini minta turban tutorial, sayangnya aku belum punya cukup waktu T_T maaf ya kak, soon pasti aku buat tutorialnya. Untuk turban style lebaran ini, simple banget, aku bahkan gak perlu satupun peniti hehe.
My mom did some make up for me, but, it didn't appear =.="
with my daddy :*
This year, I didn't go back to my dad's hometown in East Java (mudik), last time we celebrated it on 2011. I miss my family there.
In our big family (Hamsan Family), after prayed, we meet at my grandma's house, the moments surrounded by them, played, talked, apologize each other is the best!
Tahun ini gak mudik lagi ke Jawa Timur, terakhir kali lebaran di sana tahun 2011 lalu
 Kebiasaan di Hari Lebaran Keluarga Hamsan (my grandpa's name), kita ngumpul di rumah Kakek dulu, kemudian baru mengunjungi beberapa rumah keluarga di sekitar rumah kakek. Siangnya, keluargaku kembali ke rumah dan open house, malamnya baru ke rumah keluarga yang lain, yang udah kita tentuin sebelumnya. Acara yang malam di next post ^^
Dini, me, Abang Fey (my blood brother), Kak Fitri, & Sonia
Hamsan's Grandchildreen (cuma sebagian)
Played fireworks on the night before feast day.
 Malam sehari sebelum hari Raya, main kembang api sama Ayu dan Rumi, jadi ingat main kembang api tahun lalu hihi..
 
this photo was taken by Kak Fitri when we visited a family near my grandma's house
After visited my grandma and meet my families, we went back to our home, after napping (yes, I was so tired), my cousin asked me out. Since I didn't have any appointment, I agree to sight seeing with him. He's Hendra, her mom and my mom are cousin, so we're cousins twice (I don't know if it the right mean, kalau dalam bahasa Indonesia, sepupu dua kali, karena kedua ibu kami adalah sepupu).
We met once a year after graduated, but we keep contact each others by socmed, actually we're not that close, since he always bothered me on high school, he keeps said I'm mushy T_T  I'm crying oftenly in my first grade of high school. But, we're close now, we talked about our family, her gf, my ex bf, our friends, and etc.



date : 8th August 2013
location : my house, grandpa's house
photographer : my lil brother, my cousin
wardrobe : Top - My mom, Skirt - Iyala Gallery, Heart Scarft - Karishma, Wedges - Calbi (mom)

Next I'll post the rest on part 2 ^^

 ♥ keep me on your daily life

11 sweet words:

  1. cantik sekali ,,,,bagus banget bajunya baju-baju lama (khusunya milik mamah memang keren ) contohnya punya kamu itu orang ga bakalan nyangka kalu itu baju lama modelnya lagi in banget .selamat hari raya idul fitri mohon maaf lahir dan batin taqoballalohu mina wa minkum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdilillah, makasih banyak kak nur ^^
      Yep ini baju mama emang keren, sebenanrnya ada roknya juga tapi aku kurang suka aja sama roknya hehe
      Mohon maaf lahir batin juga kak, :)

      Delete
  2. dek ayu cuantikkkkkk :*
    really gak lebih dari 1 menit dek bikin turbannya? fuh tambah penasaran nungguin tutorialnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasih kak Rini yang jauh lebih cantiiiik :*
      Kak aku gak ada bilang "gak lebih dari satu menit", aku bilangnya "gak perlu satupun peniti" hihihi
      Iya insyaAllah secepatnya ya kaa. Soalnya masih banyak yang dikerjain hehe

      Delete
  3. Turbannya emang baguus ayu ^^ tutorial.. tutorial... hehehe suka sama rok maxinya...seru bgt! banyak sodara yg seumuran kayaknya ya ? maaf lahir batin ya Yu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeey makasih kak mia ^^ kangen banget komen2an sama ka mia, belum sempat main lagi ke blog kaka nih.
      Saya juga suka rok maxi-nya ka hehe.
      Yang seumuran cm ber4-5 kak, rata2 sekarang kebanyakan yang lebih muda huhuhu *berasa tua*
      Mohon maaf lahir batin kakaa

      Delete
  4. bagus, tp bagian bawahnya menurut saya terlalu wah, kaya lebih bagus yang bawahan'a lebih simple :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasih mas Andy sudah main ke blog saya. Saya belum sempat main keblognya mas.
      Iya mas sebenarnya roknya terlalu gimana gitu, dan rok kaya gini cuma bisa dipake kalo acara, kalo kuliah gak bisa T.T
      Tapi karena kemaren hari raya dan bajunya lebih simple jadi pake rok itu deh hehehe
      Makasih mas Andy sarannya ^^

      Delete
  5. Hai Adeayu! Long time no see.. tapi tetep mohon maaf lahir batin, Minal Aidzin hehe maaf telat lama. haha Gimana kabarnya?

    Freedom & Its Owner - http://simplyjochris.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Love ur turban and ur skirt kak... Maaf lahir dan batin anw kak :))

    ReplyDelete
  7. you and your father is so loving <3 and love how you style your turban!

    amsaima.blogspot.com
    come follow my blog and youtube channel dear, it would mean so much to me and i'd be very much grateful :)

    ReplyDelete

drop your comments here. it would be perfect with your comments ~
I may not reply it all :( but I'll try reply it asap.. ♥ twitter | instagram | bloglovin♥

About Me

My photo
Living as the only one daughter in her family for 22 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers

Follow by Email