Monday, August 20, 2012

birthday?

today is the second day of Eid Al Fitr..
Happy Eid Mubarak all!
Please forgive my mistaken, my words, my habit, and all :D
but today, I'll not talk about Eid Al Fitr, I'll talk about it later, hehe.
 Ini hari kedua Hari Raya Idul Fitri..
Selamat Hari Raya Idul Fitri!!
Maafin semua kesalahanku, kata-kataku, perbuatan, dan semuanya ya..
untuk postingan tentang idul fitrinya nanti dulu ya, hehe.

on August 17th as I post before here, I celebrate my birthday, my 19th, I'm 19 yo now.
Thank you so much for everyone who wishes me a happy birthday through BBM, twitter, facebook, blog, short message, call, etc. I'm sorry I can't reply all, I'll soon.. :D
on the night, I went to a cafe with my BFFs, Tiur Sinaga and Rumi. Actually, it should be Tiur Sinaga, Krismeikesari, and Rumi. :( But, Mey can't come cause she has to go to Palangkaraya that day.
It's not only my birthday, Nadila, my classmate in Senior high school celebrated her birthday there too. 
I was really disappointed, last year, we celebrated it together, four of us, on August 26th 2011 :'( I thought we could celebrated it again like last year.
17 Agustus kemaren seperti di postingan sebelumnya disini, aku ngerayain -sebenarnya gak ngerayain, soalnya cuma ngumpul aja- my 19th.
Thaanks banget untuk semuanya yang udah ngucapin baik di BBM, twitter, facebook, blog, sms, telepon, dll. Maaf belum sempat kebalas semua :( Nanti dibalas :D
Malam 17 itu, aku pergi ke salah satu cafe di kotaku sama BFF ku, Tiur Sinaga dan Rumi. Seharusnya sih berempat sama Krismeikesari, tapi pagi itu juga Mey mesti balik ke Palangkaraya :'(
Gak cuma ultahku, Nadila, temen sekelas di SMA yang ultahnya barengan 17 Agustus juga, ngerayain di sana sama teman-teman yang lain.
Padahal tahun lalu, bisa bareng berempat. Eh, tahun ini cuma bertiga :( kesempatan ketemu aja susah banget, karena kuliahnya beda kota semua. Krismei di Palangkaraya, Tiur Sinaga di Jogja, Rumi di Semarang, dan aku di Banjarmasin.

A birthday cake from my family
 
 with my gurls, Tiur Sinaga and Rumi
It should be like this, last year birthday

ups! my friends is coming. TTY later guys~
ups, temen-temen SMA pada main ke rumah, dilanjutin nanti lagi ya XD

25 sweet words:

  1. halo kunjungan perdana, selamat ulang tahun yah + selamat idul fitri, mohon maaf lahir batin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya untuk kunjungannya dan ucapannya..
      mohon maaf lahir batin juga :D

      Delete
  2. happy eid mubarrack for all of you,,,kue nya enak kayanya nih jadi ngiler,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy eid mubarok juga kak Nour..
      hahaha, kuenya biasa aja, mana kesannya "tua" banget :(

      Delete
  3. awesomeee cake & happy belated birthday to you too! <3

    xx
    sartob

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's not so awesome, a bit disappointed with the cake. thanks Sara ;)

      Delete
  4. seems yum!
    happy birthday to you!<3

    bellionducky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Yuki.. It's not so "yum" btw hehe

      Delete
  5. selamat ulang tahun adeayu dan selamat idul fitri!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Andu :D selamat idul fitri juga.. mohon maaf lahir batin yaa..

      Delete
  6. great pictures! followed you, hope you can follow back! http://xxxloveisbeautyxxx.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you .. I'll visit your blog ;)

      Delete
  7. =p~ ooh good , how it look that cake :X

    xxx
    Marina ,

    http://butterflyeffectweb.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, it's look like old cake model..
      Thank you Marina :)

      Delete
  8. Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh,
    selamat hari lahir ya, salam sukses selalu,

    Taqobalallahu minna wa minkum wa ja'alanallahu minal aidin wal faizin
    Semoga ALLAH menerima amalan-amalan yang telah aku dan kalian lakukan ,
    dan semoga ALLAH menjadikan kita termasuk orang-orang yang kembali kepada fitrah dan mendapat kemenangan,
    SELAMAT MERAYAKAN HARI RAYA KEMENANGAN IDUL FITRI,
    bila ada salah dan khilaf selama ini, baik yang disengaja atau tidak disengaja, mohon dimaafkan lahir dan bathin,
    salam hangat dari Makassar
    Wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. Terima kasih ya.. Amin.
      mohon maaf lahir batin juga. :D

      Delete
  9. minal aidzin walfaidzin...
    btw happy birthday dear :)



    ♥ visit my blog if you have the time dear :)
    http://mndalicious.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon maaf lahir batin juga :D
      thanks a lot ka :)

      sure XD

      Delete
  10. met idul fitri and happy bday dear :)
    follow each other?

    mampir yaa
    dewliciouz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you... :D

      iya, nanti aku mampir ke blog kamu.

      Delete
  11. makasih, itu yang di postinganku itu asap Yu, enaknya manggil ade apa ayu nih? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah asap ya, apa gak batuk-batuk foto disana? Panggil Ayu aja :D aku panggil kamu apa? Andu? sama-sama :)

      Delete
  12. ya agak nyiksa sih pas ngedeketin asapnya, hahaha. tapi foto cuma berapa detik ini.. panggil andu aja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah tapi konsepnya keren :D bela-belain nahan asap XD.. 19 kan?

      Delete

drop your comments here. it would be perfect with your comments ~
I may not reply it all :( but I'll try reply it asap.. ♥ twitter | instagram | bloglovin♥

About Me

My photo
Living as the only one daughter in her family for 22 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers

Follow by Email