Sunday, July 29, 2012

rockabye baby on your rebirth!

to my incredible one, a word isn't enough to describe how I'm so thank to you, but yea, THANK YOU! for such a really nice post you've post in your blog, 3 hours after we met.

tanggal 23 Juli kemaren, tepat jam 00.00 kita ngerayain oke, sebut aja perayaan kecil untuk ulang tahun sekali lagi, sebut saja kebangkitanmu. hehe

meskipun dia heran, kenapa aku harus repot-repot menyiapkan perayaan kecil itu, tapi menurutku itu bukan hal yang merepotkan, tidak sama sekali.
sebuah ritual yang menurutnya sangat gak laki itu dilakukannya, ya blow the candles and make a wish. LOL
dan karena aku tau -tepatnya baru ingat pas akhir-akhir- kalau dia sangat suka Kurt Cobain dan band Nirvana, dan aku baru tau iconnya Nirvana itu sebuah smile -yang ternyata namanya rockabye baby-, maka cakenya pun aku hias dengan rockabye baby disana sini, dengan bantuan kak *** yang ngebuatin kuenya -thanks a lot kakaa-

sempat heran, di antara dua puluh lilin yang melingkar itu, kenapa make a wishnya "semoga lekas mati", but finally I found out what it means.. 

remember? dari semua yang ada di cake itu, yang pertama diambilnya adalah rambut pada icing doll-ku. baru dua rockabye baby yang ada disisi kanan dan kiri XD
it was a rainbow cake, and we can't eat it all, too much. so he decided to give me some -to share it with my cousin- and to his friends

dan paginya, kita ketemu di kampus sebentar, karena sama-sama jaga stand masing-masing, pas jam istirahat, kamu bilang mau istirahat di sekre kempo, dan aku pulang ke rumah.
nyampe rumah, buka blog, buka dashboard, and found something, a new post on your blog, with a rockabye baby icon. dan setelah membaca semuanya, jelas sudah semua ungkapan terima kasihmu tersampaikan. :) I'm so blessfull, you know? apalagi, untuk kata-kata terakhir itu.. makanya, kelar baca post-mu, langsung cabut ke SC, lihat motormu di depan SC, it means you still there. dan aku menunggumu dari daepan sanggarku, menunggumu keluar dan satu yang ingin ku ucapkan, "terima kasih untuk postinganmu itu"
tak pernah terbayangkan kamu bakal ngepost yang seperti itu, terima kasih untuk semua kata-katanya..
 
 ngehias sendiriii
 blow the candles and make a wish
 yang minta fotonya diblur. :p
 one of my favorite night ever, your birthday rebirth. thanks for all, thanks for your time..

14 sweet words:

  1. looks like such a lovely and sweet bday surprise!

    <3
    The Sweetest Escape 

    ReplyDelete
  2. I just found your blog and adore it!
    Follow each other on Bloglovin / GFC? Let me know in the comments... I will be more than happy to follow you back!
    Xox
    Borka
    http://chicfashionworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Borka..
      I've visited your blog and follow you too~

      Delete
  3. lucuuu <3 follow blogku, and I'll follow your blog too, dear! <3

    sausanhanifah.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. makasih kaka ;) postingan kk jg bagus banget XD

      Delete
  5. Aaaa~ read the blog version after you've told me the full story when we were shopping today. kkkk~~~ I've read his post too... You guys both are so... errr... unique. may I call you "Unique couple a.k.a Pasangan Langka* Peace!^^ Anyway. Such a sweet moment^^ and I like your couple photo -without any edited- that you've shown me today.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww... thank you Kina... thank you so much dear for your sweetest comment! XD I don't mind with a nickname that you gave, but I don't know him. :p

      Delete

drop your comments here. it would be perfect with your comments ~
I may not reply it all :( but I'll try reply it asap.. ♥ twitter | instagram | bloglovin♥

About Me

My photo
Living as the only one daughter in her family for 22 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers

Follow by Email