Thursday, July 16, 2015

Get The Eye Look! (Online shopping with Luxola)

Dear Creamers, I'm so sorry for the hiatus :(
Sibuk banget sama pementasan teater aku selama sebulan kemaren dan persiapan KKN Agustus nanti.

Postingan kali ini akan berbeda dengan postingan biasanya, hehe.
Pada bulan Mei kemaren aku dapet email dari Luxola, The South East Asia's largest beauty e-tailer, sebuah e-commerce yang fokus sama kosmetik yang bekerja sama dengan lebih dari 100 brand internasional. Luxola menawarkan kesempatan berbelanja dengan voucher sebesar Rp. 400.000,- di bagian eye makeup padaku. Kesempatan yang gak mungkin aku lewatin pastinya.
I also share a makeup tutorial video at the end of the post with products from Luxola

Sunday, May 24, 2015

Fashionable Blue Lans Watches Lazada

Hi Creamers, kali ini postinganku bilingual hehe.
Sering bingung gak sih milih kado untuk teman, pacar, atau saudara?
Kalau aku sering banget, kebetulan dua teman dekatku ultah dan aku belum ada nyiapin kado buat mereka. Sempat bingung, kado apa yaa yang bisa untuk cewek dan cowok (dan tentunya gak terlalu menguras kantong, hiks, maklum akhir bulan).

Tuesday, May 19, 2015

Been A While (featuring "سلام" by @riarizkyf)


Scarf : Noen | T-Shirt : Riaclothes.RRF | Dress as Skirt : Zara | Sneakers : Adidas | Watch : Daniel Wellington

About Me

My Photo
Living as the only one daughter in her family for 21 years. "Daddy" adorer. It's about her retro and girly with a bit boyish taste! Shown her biggest love to wear skirt, boots. People call her Adeayu or Ayu / Deay. She comes into the world on 17th August 1993. Yes! On Indonesia Independent Day. Known as "Ncus" of Bahana Art Group and part of 09 Theater Art Group. Sleeping wherever she is.. Wears Hijab and PROUD with it. Fashion quote : "fashion? Is not just about expensive clothes or branded things. It's about your sense, how you wear it, mix-match it, and show it off" fashion to her : depend on her mood, colorful, brown-ish, modern-retro, stunning, and FUN!

Followers